Week 10. Fougéres

28 juli 2017 - Rotterdam, Nederland

24 en 25 juli.  Fougéres
De weersverwachting voor de komende week is hier in Bretagne echt Bretons. Nat en niet erg warm dus!
Fougeres 074We hebben daarom besloten in een paar stappen richting huis te gaan en gaan vandaag eerst naar Fougéres. Hier zijn we een jaar of vijf geleden ook geweest en het is de moeite waard om te bezoeken. Er is een enorme burcht met een aantal torens die je kan beklimmen en je hebt vanaf die torens een prachtig uitzicht over Fougeres 216de vallei er omheen. Het is wel klimmen als je naar het centrum wil. De straat ernaartoe vanaf de burcht heeft een helling van 11%. In de afgelopen weken zijn we op de campings en camperplaatsen waar we hebben gestaan geen Fougeres 070enkele Nederlander tegen gekomen, en hier staan we ineens tussen twee Nederlandse campers. Het ene stel heeft een heel lieve labradoedel bij zich die Bommel heet. Ze wonen in Den Bommel.

En dan………… een tussenstop nog een nachtje in Honfleur en donderdag door naar huis.

We zijn weer thuis!

1. Jacques Meibergen:
    We zien elkander om kniptechnische redenen snel! Groet van Jac en Aimée
  2. Marjolein:
    28 juli 2017
    Welkom thuis, dank voor de uitgebreide reisbeschrijvingen, heb er erg van genoten.
    groetjes uit Alkmaar, Kees en Marjolein
  3. Rina:
    Prachtig uitzicht.
    Nu weer veilig thuis en nagenieten van jullie prachtige reis met onvergetelijke momenten.
  4. Tini Korpel:
    28 juli 2017
    Ik zal jullie verhalen missen. Het was leuk.
  5. Gita:
    28 juli 2017
    Welkom terug en bedankt voor de mooie foto's en gezellige verhalen !
  6. Nellie Rodermond:
    30 juli 2017
    Welkom thuis, Aad en Marian!!
    Ik heb genoten van jullie verhalen en foto's!!
    Hopelijk zien we elkaar gauw in het Danshuis!
  7. C.j. van der winden:
    3 augustus 2017
    Welkom thuis ,en bedankt voor jullie mooie verhalen en foto"s!!!